Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 22:38
http://investhelp.com.ua/ru/print/22355

На Черкащині підписано перші договори на отримання доступного житла
Июль 30, 2012 

Відбулося перше підписання договорів для забезпечення громадян доступним житлом.

На переконання обласного керівництва, такі угоди – «перші ластівки», що мають в цілому змінити процес будівництва на Черкащині.

«Підписання перших угод для забезпечення громадян доступним житлом – це передусім результат, який дає нам зрозуміти, що ми рухаємося у правильному напрямку, – підкреслив заступник голови Черкаської ОДА Анатолій Безверхній, – Це початок реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступним житлом громадян на Черкащині».

У церемонії підписання взяли участь керівник структурного підрозділу облдержадміністрації, представники банківських установ, будівельних організацій та сім’ї позичальників.

Так, у ході зустрічі з керівництвом області, було підписано два тристоронні договори:

- між громадянкою Тетяною Цимбал, Черкаською обласною дирекцією АБ «Укргазбанк» в особі в.о. директора Ірини Гольдштейн та Черкаським регіональним управлінням Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» в особі директора Олександра Паливоди;

- між громадянкою Оленою Кондрашовою, філією Черкаського обласного управління АТ «Ощадбанк» в особі начальника Валентини Онищенко та Черкаським регіональним управлінням Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» в особі директора Олександра Паливоди.


Назад Печать