Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
19-04-2024 18:48
http://investhelp.com.ua/ru/print/22411

У Львові підготовлено 604 квартири під програму "Доступне житло"
Июль 20, 2012 

Станом на 17 липня на розгляд міжвідомчої комісії у м. Львів подано матеріали 15 забудовників щодо 18 об’єктів на 604 квартири, які можуть бути придбані шляхом надання громадянам пільгових іпотечних кредитів. Міжвідомчою комісією Мінрегіону України надано позитивні висновки щодо 11 об’єктів на 442 квартири.

Як повідомив начальник головного управління з питань Євро 2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації Володимир Лаврін, у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів в рамках виконання постанови Кабінету Міністрів виявили бажання брати участь 548 громадян, з них до банків звернулось 515 осіб.

Також до Львівської облдержадміністрації звернулись 5 банків, що виявили готовність приймати участь у програмі. Зараз здійснюють акредитацію будівельних об’єктів, щодо котрих є позитивні висновки міжвідомчої комісії та беруть участь у роботі «єдиного вікна» три банки: ПАТ «Державний ощадний банк України», ПАТ «Укргазбанк» та ПАТ «Укрсоцбанк».

За підсумками наради банкам запропоновано надати інформацію про ступінь підготовки замовниками матеріалів для акредитації об’єктів, що приймають участь у програмі і разом з головним управлінням з питань Євро 2012, містобудування та будівництва облдержадміністрації вжити заходів до прискорення їх акредитації; а також систематизувати причини відмови банками у надані кредитів громадянам і передати узагальнену інформацію обласній державній адміністрації.


Назад Печать