Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 0:43
http://investhelp.com.ua/ru/print/22753

Марш парасольок. Якщо ви не будуєте, тоді ми йдемо до вас!
Июнь 01, 2012 

У вівторок, 5 червня, відбудеться «Марш парасольок. Якщо ви не будуєте, тоді ми йдемо до вас!». Постраждалі інвестори з більш ніж 70 обєктів по всій Україні звернуться до Президента, Віктора Януковича, як до останньої інстанції в країні, яка може зрушити процес вирішення довгобудів з місця.

Звертатись інвестори мають намір доти, поки Президент не делегує до вже створеної за дорученням пана Азарова комісії таку людину, яка представлятиме Президента у цій комісії, та доручить цій людині захищати у її роботі права та законні інтереси простих людей.

«Кожен має право на житло. Держава створює умови, за яких кожний громадянин матиме змогу побудувати житло, придбати його у власність або взяти в оренду». Саме так записано в Статті 47 Конституції нашої з Вами країни.

25 квітня 2012 року постраждалі інвестори вийшли на вулицю, щоб донести до Кабінету Міністрів України свої конкретні вимоги, попросити захисту та допомоги. За результатами цього Маршу влада пообіцяла їм в найкоротші терміни приступити до вирішення проблеми, проте ці обіцянки досі так і залишаються на папері.

Як наслідок - переважна більшість органів влади на запрошення Мінрегіону делегували для участі в комісії людей, які не мають повноважень для прийняття рішень, а Міністерство фінансів (попри пряму обіцянку дану інвесторам в будівлі Кабміну під час акції протесту) та Міністерство юстиції України – взагалі проігнорували доручення Прем’єра Азарова.

Тому «безквартирні» доведені до відчаю цим «паралічем» влади та створеної комісії намірені «обживати» прилеглі території Адміністрації Президента України.

Інвестори вирішили попросити у Президента, щоб той звернув свою увагу на проблему сотен тисяч українців та проконтролював, щоб ця проблема почала ефективно вирішуватися!

Організатори акції: ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам», ГО «Асоціація приватних інвесторів та власників», ГО «АктивІнвест», ГО «Союз інвесторів», ГО «Об&lquot;єднання пайовиків фірми «Консоль», ГО «Захист прав інвесторів. Головківська 5/7», ГО «Захист прав інвесторів «Альянсу».

«Марш парасольок» оголошено безстроковою.

Дата початку проведення: 5 червня 2012 року.
Місце проведення: марш від Європейської площі до Адміністрації Президента.
Час проведення: з 9.30 год.

Руслана Величко, Прес-секретар
Всеукраїнської громадської організації
«Асоціація допомоги постраждалим інвесторам»
(044) 228-28-42/063 187 41 06
info@investhelp.com.ua
www.investhelp.com.ua

Иллюстрации

 


Назад Печать