Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 14:43
http://investhelp.com.ua/ru/print/22781

5 червня на повторну Всеукраїнську акцію протесту у Києві вийдуть ошукані вкладники [відео]
Май 30, 2012 

5 червня на повторну Всеукраїнську акцію протесту у Києві вийдуть ошукані вкладники житлового будівництва. Тисячі людей пройдуть маршем від Європейської площі до Адміністрації Президента.

Вони вимагають від глави держави призначити свого представника, який захищатиме права інвесторів проблемного будівництва. За словами активістів, створена при Мінрегіонбуді Комісія, яка мала б опікуватися недобудовами, є некомпетентною. Оскільки до її складу входять чиновники низького рангу, які не мають повноважень для ухвалення рішень. На другу акцію протесту ошукані люди обіцяють принести розкладачки. Погрожують залишитись під Адміністрацією президента, доки глава держави не відреагує на їхнє звернення. Загалом, за даними громадських організацій, в Україні - щонайменше 120 тисяч сімей безквартирних інвесторів.

Тетяна Шальман, президент Асоціації приватних інвесторів та вкладників: "120 тисяч українських сімей -це такий поверховий підрахунок. Якщо справді порахувати всі об єкти, всю кількість людей, які постраждали, це набагато більше. Це справді епідемія".

Олексій Гончарук, президент Асоціації допомоги постраждалим інвесторам: "Мы требуем у Вас, Виктор Федорович, чтобы вы назначили конкретного человека, который был бы отвественен за решение этой проблемы. Неназначение такого человека в течение 10 дней после нашей акциибудем считать отказом или игнорированием нашего требования".

Иллюстрации

 


Назад Печать