Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
19-04-2024 14:10
http://investhelp.com.ua/ru/print/22815

Прес-анонс: "Останнє попередження владі від 120 000 сімей-інвесторів"
Май 28, 2012 

У середу, 30 травня, відбудеться прес-конференція на тему: «Останнє попередження владі від 120 000 сімей-інвесторів». Організатором заходу є об’єднання осіб, що постраждали від протиправної діяльності забудовників: Всеукраїнська громадська організація «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам», громадська організація «АктивІнвест», громадська організація «Асоціація приватних інвесторів та власників» та більше 70 ініціативних груп об’єктів незавершеного будівництва – організатори Всеукраїнської акції «Марш парасольок».

Учасники прес-конференції говоритимуть про створену за терміновим дорученням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова для вирішення проблем постраждалих інвесторів спеціальну Міжвідомчу комісію. Відповідальний за виконання доручення – Мінрегіон. Так влада відреагувала на Марш парасольок, під час якого наприкінці квітня більше ніж тисяча інвесторів проблемних забудов принесли під двері уряду вимоги вирішити проблему довгобудів у країні.

У склад даної комісії увійшли чиновники невідповідного рівня вирішувати всеукраїнську проблему з довгобудами. Відтак, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк не зміг виконати доручення Азарова.

Персональний склад Міжвідомчої комісії яскраво підтверджує, що влада в черговий раз вирішила почати «імітувати активну діяльність» по вирішенню проблеми довгобудів!

«Безквартирні» добре усвідомлювали цей ризик і тому налаштовані «не злізти з шиї» влади доки не буде сформований нормальний робочий склад комісії.

«Ми не можемо дозволити так до себе ставитись і маємо, нарешті, показати, що ми - єдина організована структура! Тож, ми оголошуємо мобілізацію інвесторів по всій Україні! О 9:30 5 червня 2012 року відбудеться повторна Всеукраїнська акція протесту «Марш парасольок». На цей раз очікуємо присутність на акції більш декількох тисяч інвесторів з більш ніж 70 об’єктів. Нас почують!» - коментує ситуацію президент ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» Олексій Гончарук.

Учасники заходу:
• Олексій Гончарук, президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам»;
• Тетяна Шальман, президент громадської організації «Асоціація приватних інвесторів та власників»;
• Володимир Нікітін, президент громадської організації «АктивІнвест»;
• Ігор Бондар, лідер ініціативної групи інвесторів житлового будинку на вул. Сім&lquot;ї Сосніних, 4-А в м. Києві.

Дата проведення: 30 травня 2012 року.
Місце проведення: Інформаційне агентство Interfax, м. Київ, вул. Рейтарська 8/5-а.
Час початку: 10.30 год.

Руслана Величко, Прес-секретар
Всеукраїнської громадської організації
«Асоціація допомоги постраждалим інвесторам»
(044) 228-28-42/063 187 41 06
info@investhelp.com.ua
www.investhelp.com.ua

Иллюстрации

 


Назад Печать