Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 22:30
http://investhelp.com.ua/ru/print/23705

У «Місті Сонця» іноді буває не сонячно
Февраль 24, 2012 

«Місто Сонця» - котеджне містечко у с. Крюківщина Києво-Святошинського району - ще півтора роки тому здавалося його інвесторам не таким сонячним. Та на тижні Асоціацію повідомили про вихід на фінішну пряму та отримання Декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

У 2006 році Товариство з обмеженою відповідальністю «Інфініті» (директор – Олександр Ващук, власник – Дмитро Санін) випустило цільові облігації на придбання квартир у житловому масиві котеджної забудови «Місто Сонця» у с. Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області. За договорами резервування ТОВ «Інфініті» мали здати будинки в експлуатацію в грудні 2007 року, вересні 2008 року, грудні 2009 року.

У 2010 році у інвесторів виникла криза довіри до забудовника, через те що, на будівництво будинків у «Місті Сонця» у компанії коштів не було, натомість будівництво будинку Дмитра Саніна йшло над швидкими темпами (ред. будинок будувався не далеко від самого «Міста Сонця»).

Літом 2010 року ініціативна група «Міста Сонця» за допомогою Асоціації встановила чіткий контроль за будівництвом: перевіряли роботу підрядників, звіряли суми за кошторисами та ін. І методом такої роботи за півтора роки звели два будинки.

Однак, наразі ТОВ «Інфініті» перебуває у процедурі банкрутства, а через це потрібна згода розпорядника майна, арбітражного керуючого Ярослава Дорошенка (з котрим дуже тяжко зв’язатися інвесторам) на укладання договорів міни щодо об’єктів інвестування у житлових будинках. Виконавчий комітет Крюківщинської сільської ради відмовляє у задоволенні заяв інвесторів про визнання за ними права власності на про інвестовані квартири без наявності такої згоди.

Асоціація відправила лист до Ярослава Дорошенка з проханням дати згоду на укладання договорів міни щодо об’єктів інвестування у житлових будинках по вулиці Паркова, 3 та Паркова, 4.
Сподіваємось, що у арбітражного керуючого не так багато справ, котрі йому зможуть завадити дати потрібну згоду.

Прес-служба Асоціації 

Иллюстрации

 


Назад Печать