Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 9:30
http://investhelp.com.ua/ru/print/23841

Фінансування молодіжного будівництва на Закарпатті буде збільшено
Февраль 16, 2012 

В Закарпатській обласній раді зареєстровано Проект про збільшення фінансування програми пільгового молодіжного кредитування з місцевих бюджетів у 2012 році з 0,5 млн. грн. до 4,5 млн. грн., який буде винесено на розгляд депутатів на черговій сесії. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Іван Бушко 9 лютого під час робочої зустрічі з директором Закарпатського регіонального управління Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Галиною Дудчук.
Під час зустрічі було підбито підсумки реалізації житлових програм на Закарпатті у 2011 році, де важливу роль відігравав Меморандум про співпрацю та координацію зусиль у запровадженні дієвих заходів щодо забезпечення жителів області житлом, який був укладений у жовтні 2010 року між Закарпатською ОДА та Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву. Також було окреслено перспективи реалізації програм на 2012 рік.
За словами Г. Дудчук, у 2011 році було введено в експлуатацію 37-квартирний житловий будинок по вул. Володимирській, 63 в Ужгороді; 15-квартирний будинок по вул. Мальовнича, 7 у місті Ужгород та 16-квартирний будинок по вул. Осипенка, 43 в місті Мукачево.
«Наразі триває будівництво 15-квартирного житлового будинку (ІV та V секції) в Ужгороді. Введення в експлуатацію цих об’єктів запланована на грудень 2012 року та червень 2013 року відповідно», - зазначила директор Закарпатського РУ Фонду.
Нагадаємо, що у жовтні 2010 року Закарпатська ОДА та Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву уклали Меморандум про співпрацю та координацію зусиль у запровадженні дієвих заходів щодо забезпечення жителів Закарпатської області житлом.


Назад Печать