Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 8:30
http://investhelp.com.ua/ru/print/24131

На Рівненщині побудувала 10 багатоквартирних житлових будинків в 2011 р.
Январь 24, 2012 

У 2011 р. на завершення будівництва 10 будинків направили майже 46 млн. грн, відзначив Володимир Новак, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації.
Населенню було запропоновано 437 квартир: 6 об&lquot;єктів здали в експлуатацію в обласному центрі. Крім того, за програмою «Доступне житло» завершили ще один законсервований об&lquot;єкт. Таким чином рівненські новобудови можуть запропонувати більше 20 тис. кв. м житла.
Також було завершено будівництво багатоквартирного об&lquot;єкта в селищі міського типу Клевань Рівненського району. Там здали в експлуатацію п&lquot;ятдесят квартир у цегляній новобудові, а це майже 3 тис. м кв. житла. У цьому будинку також придбали за державні гроші житло для 8 інвалідів першої групи та дітей-інвалідів, захворювання яких викликане аварією на ЧАЕС. Ще 1,5 тис. кв. м житлової площі в багатоквартирних будинках у минулому році здали в місті Здолбунів, більше 2 тис. - у селищі міського типу Млинів.
В. Новак, запевнив, що завдання на 2012 р. не менш амбітні: «Люди отримають можливість оселитися у новобудовах, а будівельна галузь отримає інвестиції, які будуть сприяти пожвавленню виробників суміжних сфер».


Назад Печать