Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
18-04-2024 22:35
http://investhelp.com.ua/ru/print/24737

Столична влада перекладає питання ЖКГ на плечі киян
Ноябрь 24, 2011 

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак зустрівся з представниками органів самоорганізації населення міста. Під час зустрічі обговорювалися питання тісної співпраці міської влади та ОСН у вирішенні проблем житлово-комунального господарства і благоустрою територій. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба КМДА.

«Впродовж тривалого часу питанню поточного ремонту житлових будинків столиці не приділялася значна увага. Цього року з Державного бюджету на виконання Києвом функцій столиці виділено 105 млн. грн. на асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів і 65 млн. грн. на ремонт сходових клітин та заміну освітлення у під’їздах. Нині завершуються роботи з ремонту сходових клітин житлових будинків», – зауважив Мазурчак.

За інформацією Головного управління житлового господарства, наразі відремонтовано сходові клітини у 263 київський будинках та влаштовано освітлення у цих під’їздах. У 254 житлових будинках ремонт триває. Завершальні роботи ведуться у 16 об’єктах Голосіївського району, 8 – Дарницького, 36 – Деснянського, 35 – Дніпровського,  27 – Оболонського, 37 – Печерського, 29 – Подільського, 22 – Святошинського, 27 – Солом’янського та 17 Шевченківського району.

Завершують у районах і роботи з асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів.

«Асфальтування буде призупинено, адже кліматичні умови не дозволяють працювати у цьому напрямку при температурі повітря нижче +8 градусів. Проте вже розпочаті роботи з асфальтування мають бути закінчені, а ті, які не встигли виконати цьогоріч, при формуванні об’єктів ремонту прибудинкових територій у наступному році, обов’язково мають бути враховані», – сказав Мазурчак та звернувся до мешканців столиці з пропозицією власноруч надавати списки будинків, які першочергово потребують ремонту.


Назад Печать