Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 12:48
http://investhelp.com.ua/ru/print/24941

Фінуправління Львівської ОДА купило квартиру черговику
Ноябрь 16, 2011 

Головне фінансове управління Львівської ОДА провело відкриті торги з закупівлі квартири. Квартиру придбали для сім’ї черговика. Про це 14 листопада у коментарі ZAXID.NET повідомила заступник начальника управління Львівської ОДА Валентина Горалько.

Як повідомляється у “Віснику державних закупівель”, 8 листопада головне фінансове управління Львівської ОДА оголосило результати відкритих торгів з придбання квартири. У торгах було двоє учасників. Перемогла пропозиція фізособи Гноєвської – 379 тис. 696 грн.

В.Горалько повідомила ZAXID.NET, що квартиру придбано за кошти державного бюджету для черговика управління. «У нас, за рішенням виконкому Львівської міської ради, – окрема черга. Списки затверджуються Львівською міською радою. Зараз, якщо не помиляюся, є 9 черговиків. Вони мають право на це відповідно до чинного законодавства. Серед них – багатодітні сім’ї, сім’ї з інвалідами. На черзі - рядові працівники, керівництво на черзі не стоїть», – прокоментувала Валентина Горалько.

Вона додала, що рішення, кому видати квартиру прийматиме виконком та адміністрація спільно, коли виділятиметься квартира. Попередньо планується виділити її працівнику, у якого в сім’ї є інвалід ІІ групи.


Назад Печать