Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 14:23
http://investhelp.com.ua/ru/print/25175

Янукович: Кадрові перестановки в сфері ЖКГ необхідні через перекладання на населення проблем з подорожчанням тарифів
Ноябрь 01, 2011 

Президент України Віктор Янукович був змушений вдатися до кадрових перестановок через поширилася практики перекладання на населення проблем з подорожчанням ресурсів для сфери ЖКГ, передає кореспондент РБК-України.

"В умовах фізичного зношення і моральної деградації житлово-комунальної інфраструктури виникли надмірні та неприпустимі розбіжності у визначенні собівартості і утворення тарифів у сфері ЖКГ. Ці проблеми істотно ускладнюють і сьогодні ситуацію, тому що подорожчання ресурсів стали просто перекладати на населення. Тому я був змушений жорстко поставити питання про ситуацію в житлово-комунальному секторі перед урядом і керівникам місцевих адміністрацій і вдатися до кадрових рішень ", - заявив Янукович.
Він упевнений, що людям не потрібні формальні декларації, їх набагато більше їх цікавить те, що б у будинках було тепло, вистачало дитячих садків та лікарняних ліжок, вчасно вивозили сміття, а також що б вчасно громадянам надавалася соціальну допомогу в необхідному обсязі.

Нагадаємо, 12 липня Президент України Віктор Янукович призначив голову Донецької облдержадміністрації Анатолія Блізнеца міністром регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України. Раніше з цієї посади був звільнений Віктор Тіхонов.


Назад Печать