Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
19-04-2024 2:56
http://investhelp.com.ua/ru/print/25319

Влада Києва «заманюватиме» інвесторів до будівництва паркінгів
Октябрь 25, 2011 

До переліку об&lquot;єктів, що потребують залучення інвестицій, включено проект будівництва паркінгів у Києві. Таке рішення було прийняте 20 жовтня на засіданні постійно діючої конкурсної комісії із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації об&lquot;єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.

За словами голови комісії, заступника голови Київської міської державної адміністрації Руслана Крамаренка, місто вже визначило 79 земельних ділянок, де інвестор має звести сучасні паркінги – 15 у центральній частині міста, 7 – біля станцій метрополітену та 57 у районах житлової забудови. Зводитимуться вони за кошти інвесторів та КП «Київтранспарксервіс».

«За попередніми оцінками, тільки у центрі міста буде побудовано до 4 тисяч машиномісць. Завдяки зведенню цих паркінгів ми зможемо повністю прибрати автівки з тротуарів та узбіч у центрі міста та значно покращати ситуацію у дворах, де сьогодні навіть дитячі майданчики заставлені автомобілями. У центрі міста передбачається будівництво підземних, а у районах житлової забудови – багаторівневих наземних паркінгів», – пояснив Руслан Крамаренко.


Назад Печать