Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 18:14
http://investhelp.com.ua/ru/print/25829

На вулиці Лисенка зведуть багатоповерхівку з офісами та автостоянками
Сентябрь 27, 2011 

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівну документацію на проектування та будівництво ТзОВ "Будівельна компанія "Нове місто" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими офісними приміщеннями і підземними автостоянками на вулиці Лисенка, 16, 20 зі знесенням існуючих на ділянці будівель та споруд. Відповідне рішення виконком прийняв на засіданні 23 вересня.

Майбутнє будівництво вестимуть на ділянці площею 1522 квадратного метра, граничний відсоток забудови земельної ділянки -- 55%. Гранична висота споруди до карнизу покриття має становити 19,3 метра, при чому допускається використання дахового об&lquot;єму для влаштування мандсардних поверхів.

Відповідно до висновків історико-містобудівного обгрунтування, містобудівного обгрунтування, споруда блокуватиметься за погодженням із суміжними землекористувачами до існуючого триповерхового житлового будинку на вул. Лисенка, 20 та до торцевої стіни існуючого 5-
поверхового будинку на вул. Лисенка, 14. До споруди на вул. Лисенка, 37 має бути відстань не менша 20 метрів, до будинків на вул. Лисенка, 22, 22-б -- 18 метрів.

Як ідеться у затвердженій документації, у проекті слід врахувати недопущення виникнення руйнувань суміжної забудови. Для цього потрібно влаштувати необхідні інженерно-технічні заходи, що запобігатимуть стіканню атмосферних опадів з покрівель та карнизів проектованого будинку на територію суміжних ділянок.

Транспортний доступ до проектованого будинку має бути облаштований з вул. Лисенка у проїзді на рівні першого поверху завширшки 3,5 метра та заввишки 4,25 метра з розворотним майданчиком та заїздом у вбудовані у цокольний поверх автостоянки.


Назад Печать