Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 7:19
http://investhelp.com.ua/ru/print/25947

Переможець лотереї "Хто там" виграні гроші витратить на ремонт квартири
Сентябрь 20, 2011 

27-річний Микола Пацюкевич із міста Кіровоград виграв у суботу в державну лотерею "Хто там" 22 тис. 200 грн. Цю суму витратить на ремонт однокімнатної квартири.

— Поклею шпалери, обіб&lquot;ю потолок гіпсокартоном, — міркує.

Квартиру Микола Пацюкевич купив також за виграні гроші, але в іншій лотереї. Торік у грудні отримав 243 тис. грн. До того з дружиною Галиною та сином 9-річним Миколою жили в будинку сестри. Чоловік працює будівельником, робить ремонти в квартирах.

— Квиток "Хто там" придбав у супермаркеті. Купував продукти, і тут мене наче потягло до тих білєтів. Узяв зразу 10 штук. На одному з них співпали два символи-телевізори. Зареєструвався й приїхав, — розповідає Микола Пацюкевич. У "Хто там" грає протягом п&lquot;яти років, вигравав по 100 грн. — Граю щотижня. Перед виграшем сни ніякі не сняться, мені серце підказує. Та й по життю я — фартовий, азартний, но в казино і в карти не граю.

Після програми до гравців підходять привітати ведучі Ірина Фролова та Сергій Харинович.

— Коли дивишся дані учасників, бачиш, кому ця квартира реально треба, а в кого все й так у порядку. Недавно виграло квартиру молоде подружжя з Вінниці. Жили в гуртожитку з маленькою дитиною в жахливих умовах. Взяли замість пропонованої столичної квартири гроші, щоб купити житло у Вінниці. За таких радіємо вдвічі більше, — каже Сергій.

Оксана ХУДОЯР


Назад Печать