Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 15:43
http://investhelp.com.ua/ru/print/26067

Мітинг інвесторів фірми «Консоль» дав перші результати
Июль 12, 2011 

Попередньо ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» повідомляла про підготовку мітингу інвесторів ТОВ «Консоль ЛТД» в Севастополі. Сьогодні вже відомі перші результати проведеної акції ГО «Об’єднання пайовиків фірми «Консоль»: 25 пайовиків з Севастополя та Ялти зуміли зустрітися з представниками фірми забудовника і передати свої вимоги.

Мітингувальників запросив на переговори заступник директора фірми «Консоль» Константинов Андрій Андрійович (молодший брат Константинова Володимира Андрійовича, спікера Верховної Ради АРК). Хоча інвестори зазначають, що конкретно заступник директора не зміг відповісти на їх запитання, не захотів скласти бізнес-план для відновлення будівництва, але задоволені тим, що діалог відбувся, і вони передали свої вимоги. Сама зустріч зафіксована секретарем-референтом компанії в протоколі.

Пайовики фірми «Консоль» наголосили, що співпрацюють з ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам», і подальших переговорів без участі представників Асоціації вести не будуть. Попередньо була запланована, але неодноразово переносилась, зустріч голови правління ТОВ «Консоль ЛТД» Володимира Ясинського та Президента Асоціації Олексія Гончарука. Необхідність цієї зустрічі була і залишається однією з вимог пайовиків.

Інвестори також вимагали надати інформацію про наявність дозвільної документації, графік поновлення будівельних робіт, та наголосили, що відсутністю дозвільних документів на будівництво окремих об’єктів, фірма «Консоль» завдала численних матеріальних збитків громадянам України та Росії, і вказують на нецільове використання їх коштів. Тому додатковою вимогою є надання звіту про фінансові витрати на проведення будівельних робіт за 2004-2009 роки.

ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» надалі буде співпрацювати з ГО «Об’єднання пайовиків фірми «Консоль ЛТД», надаватиме юридичну консультацію інвесторам, й очікуємо на зустріч з представниками фірми «Консоль».

 
Прес-служба Асоціації

Иллюстрации

 


Назад Печать