Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 12:37
http://investhelp.com.ua/ru/print/26137

Потреби ЖКГ України на наступний рік оцінили у 11,5 млрд грн
Август 31, 2011 

На потреби житлово-комунального господарства у наступному році планується виділити 11,5 млрд грн державних коштів. Представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробили та подали відповідні пропозиції до проекту державного бюджету.

Про це кореспонденту ІА «Україна Комунальна» повідомив перший заступник міністра Олександр Аліпов.

«Понад 5 млрд грн передбачається спрямувати на заходи щодо технічного переоснащення, капремонту і заміни систем централізованого водовідведення, модернізації систем теплопостачання, скорочення питомих показників використання енергетичних і матеріальних ресурсів на виробництво», - сказав О.Аліпов.

Заступник міністра уточнив, що за рахунок цих коштів буде здійснено переоснащення 49 каналізаційних та водопровідних насосних станцій, проведено реконструкцію майже 200 км водопровідних та каналізаційних мереж, 459 котлів та 229 км теплових мереж. Також на вулицях райцентрів та малих міст буде переоснащено 3390 км мереж зовнішнього освітлення.

На капремонт, модернізацію і заміну ліфтового обладнання передбачено 2 млн грн. За словами О.Аліпова, це дозволить замінити та модернізувати понад 2 тисячі ліфтів у житлових будинках, де утворюються нові або вже функціонують раніше створені ОСББ.


Назад Печать