Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 17:54
http://investhelp.com.ua/ru/print/22109

Забезпечення громадян доступним житлом - важливий соціальний пріоритет влади
Сентябрь 07, 2012 

Забезпечення громадян доступним житлом є важливим соціальним проектом, який влада продовжить реалізовувати в наступні роки. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час засідання Комітету з економічних реформ.

«Особливу увагу приділяю забезпеченню громадян доступним житлом - це довгостроковий соціальний проект, і його реалізація має вирішити не тільки житлові проблеми», - зазначив Глава держави.

Президент доручив Віце-прем&lquot;єр-міністру - Міністру інфраструктури Борису Колеснікову разом із Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолієм Близнюком розпочати активну роботу щодо вирішення проблеми забезпечення громадян доступним житлом.

Вже найближчим часом, на переконання Глави держави, необхідно вирішити питання активізації будівництва, розвитку виробництва будматеріалів, врегулювати проблему довгобудів.

Також, Президент доручив Уряду передбачити в Державному бюджеті на 2013 рік кошти на подальшу успішну реалізацію соціальних програм, які зараз впроваджуються в Україні.

Глава держави наголосив, що в 2013-2015 роках влада продовжить реалізовувати та розвивати програми в рамках започаткованих ним соціальних ініціатив.


Назад Печать