Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 12:38
http://investhelp.com.ua/ru/print/22357

На Херсонщині підписано першу угоду за програмою доступного житла
Июль 30, 2012 

27 липня в Херсонській облдержадміністрації відбулося урочисте підписання першої тристоронньої угоди про надання державою часткової компенсації в розмірі 13% річних у гривні за іпотечним кредитом, який сьогодні отримала молода родина з м.Херсона на будівництво доступного житла.

Молода родина Тимчуків, Олексій та Олена разом зі своїм маленьким сином Назаром, стали першими на Херсонщині учасниками Програми нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Хоменко привітав родину з визначним кроком на життєвому шляху.

Наразі в області проводиться значна робота, спрямована на розширення кола учасників даної Програми та забезпечення її успішної реалізації. За попередніми результати цієї роботи, її відповідальними виконавцями до участі в Програмі будівництва доступного житла вже включено на Херсонщині 4 об’єкти незавершеного будівництва (2 – в м.Херсоні і 2 – в м.Каховка), ще 4 знаходяться в стадії опрацювання (в містах Цюрупинськ, Гола Пристань, Скадовськ, Генічеськ ).


Назад Печать