Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 19:36
http://investhelp.com.ua/ru/print/22405

У 12 регіонах України жодна людина не уклала договір на "доступне житло"
Июль 23, 2012 

Лідером у реалізації соціальної ініціативи президента Віктора Януковича продовжує залишатися Київ.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

"У столиці з моменту старту програми укладено 33 договори та надано рівно стільки ж кредитів. Причому за останні три дні нові договори уклали з 4 киянами та ще стільком же учасникам програми видали кредити. Всього ж скористатися запропонованою можливістю поліпшити житлові умови виявили бажання 1337 жителів столиці", - зазначено у повідомленні.

За даними Мінрегіону, в 12 регіонах країни, де на кінець минулого тижня не було укладено жодного договору та, відповідно, не видано жодного кредиту, ситуація не змінилася.

"Це Вінницька, Донецька, Житомирська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька області, а також Севастополь", - учтонило відомство.

Мінрегіон також повідомив, що загалом на 20 липня в програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, беруть участь 167 об&lquot;єктів, у яких пропонується для придбання 6989 квартир. 8963 громадянина виявили бажання взяти участь у програмі.

"Так виглядає кількість укладених договорів в розрізі регіонів: Київ - 33, Дніпропетровська область - 12, Сумська область - 9, Полтавська область - 8, Харківська область - 7, Івано-Франківська область - 5, Рівненська область - 3, Львівська область - 3, Волинська область - 3, Автономна Республіка Крим - 3, Київська область - 2, Чернігівська область - 1, Запорізька - 1, Закарпатська - 1", - деталізувало відомство.


Назад Печать