Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 21:55
http://investhelp.com.ua/ru/print/23689

Спостережна рада визначила головні напрямки діяльності Фонду в 2012 році
Февраль 27, 2012 

23 лютого відбулося засідання Спостережної ради Фонду, яке провів Голова Спостережної ради Анатолій Толстоухов. На засіданні, зокрема, був заслуханий та затверджений звіт Голови правління Фонду Леоніда Рисухіна про результати роботи Фонду в 2011 році, та визначені головні напрямки діяльності на 2012 рік. 
У звіті Леонід Рисухін зазначив основними досягненнями у минулому році суттєве збільшення обсягів програми молодіжного пільгового кредитування та ефективний розвиток програми доступного житла. Голова правління Фонду підкреслив, що вдалося значно активізувати співпрацю з місцевими органами влади та громадськими організаціями, що також позитивно позначилося на розвитку програм, які реалізовує Фонд. Як зазначив Л. Рисухін, проведена робота дозволила у 2011 році за програми молодіжного пільгового кредитування та доступного житла 1253 сім’ям отримати державну підтримку з метою поліпшення своїх житлових умов, що на 41,2 % більше в порівнянні з 2010 роком. За програмами Фонду в минулому році в Україні було введено в експлуатацію 70 будинків загальною кількістю 6926 квартир, з яких 1049 квартир отримали сім’ї – учасники програм Фонду. 
Однією з найскладніших та найактуальніших задач, що довелося Фонду вирішувати в минулому році, на думку Л. Рисухіна, є вирішення питань з проблемними об’єктами. Результатом спільної з Мінрегіонбудом роботи Фонду на цьому напрямку є відновлення будівництва та введення в експлуатацію об’єктів, які тривалий час були проблемними, а також прийняття урядових рішень, які дозволили позичальникам Фонду, кошти яких інвестовані в проблемні об’єкти, отримати кредитні канікули та нові пільгові кредити на інші житлові об’єкти.
Також Спостережною радою Фонду були визначені основні напрямки роботи Фонду у 2012 році, головним серед яких, за словами Голови правління Фонду, є досягнення сталого прогресу в реалізації державних житлових програм, які виконує Фонд.


Назад Печать