Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 0:31
http://investhelp.com.ua/ru/print/23913

У Херсоні Фонд ініціював зведення сучасного будівельного комплексу
Февраль 10, 2012 

У Херсоні розпочалася реалізація проекту зі зведення сучасного будівельного комплексу у 4-а Тавричеському мікрорайоні, який складатиметься з трьох житлових будинків, дитячого садочку, спортивної школи та критого басейну. Про це повідомив директор Херсонського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Юрій Волкович.
Робоча нарада з реалізації проекту пройшла під головуванням заступника голови Херсонської Обласної державної адміністрації Андрія Яценко.
Будівельний комплекс планується звести на місці недобудованої школи, яка розташована поряд з майданчиком будівництва молодіжного та доступного житла. Ініціатором проекту стало Херсонське регіональне управління спільного з ПрАТ "Молодіжнийжитловий комплекс".
Пропозиції Фонду та забудовника були розглянуті на нараді робочої обласної групи з питань будівництва доступного житла та підтримані губернатором. Крім цього, реалізація проекту вже визначена у дорученні Президента України від 25 березня 2011 року.
Наразі, під будівництво комплексу замовлено проектну документацію. Наразі вирішуються питання тендеру та пошуку підрядної організації.


Назад Печать