Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 0:53
http://investhelp.com.ua/ru/print/24187

12 забудовників Донеччини мають перспективи участі у програмі доступного житла
Январь 19, 2012 

Представники 12 будівельних організацій Донецької області, об’єкти яких мають ступінь готовності від 35% до 82% планують подати заявки до Міжвідомчої комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України для участі у програмі доступного житла у 2012 році. Про це повідомив директор Донецького регіонального управління Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Вадим Кашицин.
З метою інформування забудовників про умови участі у програмі доступного житла 17 січня у приміщенні Донецької облдержадміністрації відбулась робоча нарада, яка проходила під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Валерія Лукашенко.
Крім цього, у зустрічі взяли участь начальник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Донецькій області Олег Курчин.
Під час наради було розглянуто питання участі у програмі об&lquot;єктів з високим ступенем будівельної готовності, які заплановано ввести в експлуатацію у 2012 році з таких міст, як Донецьк, Макіївка, Маріуполь, Ясинувата, Авдіївка.
Вадим Кашицин на нараді ознайомив присутніх забудовників з умови державної програми доступного житла. А саме, з порядком надання та оформлення заявок до Міжвідомчої комісії Міністерства регіонального розвитку та будівництва України та переліком документів, які подаються до регіонального управління Фонду
Також В. Кашицин наголосив, що одним з найважливіших критеріїв на сьогодні є спроможність забудовника завершити будівництво у визначений термін в разі співпраці за програмою доступного житла.
За результатами наради її учасники отримали затверджені Мінрегіоном форми гарантійного листа та графік виконання будівельно-монтажних робіт, які необхідно подати до розгляду Міжвідомчої комісії.


Назад Печать