Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
19-04-2024 21:22
http://investhelp.com.ua/ru/print/24975

Індивідуальні теплопункти столиці відремонтують і... заберуть у комунальну власність
Ноябрь 15, 2011 

На деяких індивідуальних теплових пунктах Києва невдовзі має відбутись реконструкція. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження про виконання відповідних робіт, інформує прес-служба КМДА.

Згідно з документом до переліку увійшло 57 адрес ІТП, за якими буде здійснено зазначені роботи. Замовником визначене комунальне підприємство «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва».

Так, КП «ГВП» має забезпечити виконання робіт із проектування та реконструкції індивідуальних теплових пунктів, обов&lquot;язково передбачивши умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт, та встановити гарантійні строки експлуатації ІТП.

У повідомленні зазначається, що все майно після завершення робіт зараховується до комунальної власності територіальної громади Києва.

Довідка:
Індивідуальний тепловий пункт (ІТП) використовується для обслуговування одного споживача (будівлі або її частини). Як правило, розташовується в підвальному або технічному приміщенні будівлі, однак, в силу особливостей обслуговуваної будівлі, може бути розміщений в окремій споруді.


Назад Печать