Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 21:21
http://investhelp.com.ua/ru/print/25061

На соціальне житло підкинули ще 5 млн. гривень
Ноябрь 08, 2011 

Кабінет Міністрів України прийняв постанову про «Деякі питання використання коштів, передбачених у держбюджеті для будівництва (придбання) житла для інвалідів по зору та слуху, які перебувають на квартирному обліку на підприємствах Українського товариства сліпих та Українського товариства глухих», повідомили в прес-службі Міністерства соціальної політики. Рішення датоване 2 листопада 2011.

Цим актом вносяться зміни до постанови Уряду від 28 березня 2011 № 334, згідно з якими Міністерству соціальної політики мають бути передані відповідні бюджетні призначення в сумі 5 млн. грн, а також затверджується Порядок використання цих коштів.

Кошти будуть виділені одержувачам - підприємствам УТОС і УТОГ, а розподілені Державною службою з питань інвалідів та ветеранів України з урахуванням чисельності інвалідів по зору та слуху, які потребують поліпшення житлових умов і які перебувають на відповідному обліку за місцем реєстрації та роботи.

Кошти будуть використовуватися підприємствами на будівництво (придбання) житла за результатами тендерів. Житло надаватиметься відповідно до норм, визначених законодавством, - не більше 21 кв. м загальної площі житла на 1 члена сім&lquot;ї та додатково 10,5 кв. м на сім&lquot;ю.

Вартість житла не буде перевищувати граничної вартості 1 кв. м. загальної площі житла, встановленої Урядом для інвалідів війни I групи. Перевищення ціни можливе у випадку, коли оплата різниці вартості буде здійснюватися за рахунок позабюджетних коштів.


Назад Печать