Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 1:23
http://investhelp.com.ua/ru/print/25297

Харківські тепловики вклали 40 млн грн у модернізацію і енергозбереження
Октябрь 26, 2011 

На реалізацію програм енергозбереження за дев&lquot;ять місяців поточного року КП «Харківські теплові мережі» витратило 39,5 млн грн власних коштів.

Про це повідомив на засіданні постійної комісії Харківської міської ради з питань ЖКГ, благоустрою та інженерної інфраструктури заступник директора Департаменту комунального господарства Віктор Власов, інформує прес-служба міськради.

До цієї суми ввійшов ремонт 23,8 км магістральних та внутрішньоквартальних теплових мереж (32,7 млн грн), а також 10 агрегатів насосних станцій, 33 котлів районних котелень, котельного та допоміжного обладнання на загальну суму понад 3,2 млн грн.

В.Власов зазначив, що підприємство відремонтувало і замінило 43 котли квартальних котелень, загальнокотельне обладнання квартальних котелень, автотехніку, будівлі та споруди на загальну суму близько 6 млн грн. Крім того, комунальне підприємство реконструювало і модернізувало обладнання теплових мереж на суму 6,84 млн грн.

Як заявив заступник директора Департаменту комунального господарства, виконання заходів з енергоощадження за 9 місяців поточного року дає можливість річної економії 642 тис. куб. м природного газу, 517 тис. кВт/год електроенергії, 13 тис. Гкал теплової енергії, або ж 4,8 млн грн.


Назад Печать