Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
29-03-2024 13:47
http://investhelp.com.ua/ru/print/25567

У Сумах чиновник міського відділу ЖКГ «допрацювався» до суду
Октябрь 11, 2011 

Слідчим відділом прокуратури Сумської області закінчено розслідування і направлено до суду кримінальну справу стосовно колишнього начальника відділу капітального ремонту управління житлової політики, комунального господарства та благоустрою Сумської міської ради, який звинувачується за частиною 2 ст. 364 Кримінального кодексу України - зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Досудовим слідством встановлено, що чиновник завізував і передав для проведення оплати 76 актів приймання виконаних підрядних робіт, складених київським ТОВ «Компанія АС» про виконані роботи з оснащення інженерних вводів багатоквартирних житлових будинків у м. Суми засобами обліку споживання теплової енергії.

Це товариство виграло тендер за результатами відкритих торгів на закупівлю цих робіт.

За інформацією слідчого в особливо важливих справах прокуратури Сумської області Володимира Ковтуна, у зазначених актах вартість засобів обліку споживання теплової енергії перевищує вартість, зазначену в розрахунку цін і тендерної провозіціі ТОВ на 331 тис. грн, а вартість проектних робіт - на 68,6 тис. грн.

У результаті цих угод незаконно збільшена вартість робіт з облаштування 76 інженерних вводів житлових будинків засобами обліку споживання теплової енергії майже на 300 тисяч гривень.

Саме на стільки завдано збитків місцевому бюджету в особі розпорядника бюджетних коштів - управлінню житлової політики, комунального господарства та благоустрою Сумської міської ради.


Назад Печать