Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
19-03-2024 11:44
http://investhelp.com.ua/ru/print/25873

Львівська інтелігенція розпочала “війну” із забудовами у парках
Сентябрь 23, 2011 

Львівське обласне відділення Конгресу української інтелігенції звернулося з відкритим листом до міського голови Львова, начальника СБУ у Львівській області та прокурора міста стосовно захоплення великої території у парковій зоні центрального парку культури імені Богдана Хмельницького.

“Розлога огорожа, а відтак спорудження на місці колишнього планетарію величезного приватного комерційного об&lquot;єкту, що виходитиме на центральну алею парку це не лише нахабна “прихватизація” землі у забороненій для забудови заповідній зеленій зоні міста, а й цинічне порушення екосистеми Львова та прав його громадян на відпочинок”, --йдеться у відкритому листі.

ЛОВКУІ вимагає заборонити будь-яку реконструкцію приміщення планетарію і повернути його до первісного стану. Окрім того вимагають скасувати рішення відповідного департаменту і ухвалу міської ради, щодо надання в оренду цього приміщення, а також анулювати дозвіл інспекції держархбудконтролю на підготовчі роботи.

Львівська інтелігенція наполягає на притягненні до відповідальності чиновників та депутатів причетних до цього беззаконня.


Назад Печать