Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 21:34
http://investhelp.com.ua/ru/print/25879

Будинок, що не балансі КЕВ Львова, відключать від електроенергії
Сентябрь 23, 2011 

Мешканці багатоквартирного житлового будинку по вул. Княгині Ольги, 5є у Львові (20 помешкань), який перебуває на балансі Квартирно-експулатаційного відділу міста Львова Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління (надалі — КЕВ), залишаться без послуг електропостачання у зв’язку з відсутністю договору про постачання електричної енергії.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі «Львівобленерго», ситуація виникла у зв’язку з тим, що будинок по вул.Княгині Ольги, 5є не був включений у договір про постачання електричної енергії між КЕВ та ПАТ „Львівобленерго”.

Згідно з чинним законодавством України керівництво КЕВ було зобов’язане протягом двох місяців виконати організаційно-технічні заходи і укласти договір з ПАТ „Львівобленерго” про постачання електричної енергії для вищезгаданого будинку.

«На цей період послуги з електропостачання мешканці будинку по вул. Княгині Ольги, 5є отримували, згідно з договором між Товариством та КЕВ про тимчасове постачання електричної енергії без засобів обліку відповідно до вимог чинного законодавства України.

Проте КЕВ міста Львова не зробило жодного кроку для вирішення даної проблеми», - зазначено у повідомленні.

ПАТ „Львівобленерго”, керуючись чинним законодавством України, 19 вересня 2011 року офіційно повідомило КЕВ міста Львова про припинення електропостачання будинку по вул.Княгині Ольги, 5є.

Сьогодні, 23 вересня 2011 року, послуги з електропостачання буде припинено.

«На сьогоднішній день 20 сімей в результаті бездіяльності керівництва КЕВ залишаться без послуг електропостачання. Надання послуг з електропостачання без договору не допускається (п.5.1 Правил користування електроенергією)», - зазначено у повідомленні.


Назад Печать