Ассоциация помощи пострадавшим инвесторам
28-03-2024 16:58
http://investhelp.com.ua/ru/print/26049

Микола Азаров: Люди мають платити лише за реально надані житлово-комунальні послуги, і ні копійки більше
Сентябрь 07, 2011 

Прем’єр-міністр Микола Азаров поставив завдання Міністерству регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства винести на розгляд Уряду проекти нормативних актів щодо запровадження в усіх регіонах України принципу оплати громадянами лише за реально надані житлово-комунальні послуги. Про це він заявив на засіданні Кабінету Міністрів України.

За словами Глави Уряду, профільне Міністерство вже вивчило і узагальнило досвід Одеси та Дніпропетровська, де «люди платять лише за реально надані житлово-комунальні послуги, і ні копійки більше». «Тобто, як правило, платять менше», - підкреслив Микола Азаров та додав: «Але ж і експлуатаційні організації починають дорожити кожною копійкою».

«Цей досвід час розповсюдити на всю країну. Уряд найближчим часом чекає від вас, Анатолію Михайловичу Близнюк, проекти нормативних актів, які запровадять такі принципи роботи в життя», - звернувся Микола Азаров до Міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства.


Назад Печать